Agrement

O vacanță la munte înseamnă mai mult decât odihna trupului. Înseamnă și odihna spiritului. Noi te ajutăm să îți regăsești energia interioară, bucuria de a explora și spiritul de aventură.

Te îndrumăm pe o serie de trasee montane verificate, sigure, diferite ca și complexitate și dificultate, potrivite atât pentru temerari cât și pentru familiile cu copii mici, care vor să descopere natura. În plus, te ajutăm cu un pachețel numai bun pentru un picnic.

Când vremea e bună, poți să alegi o minge și să încingi un fotbal cu gașca pe terenul special amenajat. Dacă soarele nu ne ajută, poți oricând să îți exersezi mâna la un biliard ori ping-pong (Crăiasa 1). Sau să te relaxezi la saună și jacuzzi (Vila Alina).

Pentru grupurile venite în team-building organizăm activități specifice, precum plimbări cu ATV-urile, meciuri de paintball, focuri de tabără, proțapi și altele.

În privința locurilor de vizitat – nu departe de noi găsești faimosul Castel Bran. Dacă ești fanul epocii medievale, cetatea Râșnov te va încânta cu siguranță, iar dacă ai copii musai trebuie să îți treci în itinerariu și deja celebrul Dino Park.

Cetatea Râșnov

Castelul Bran

Dino Park