Povestea Noastră

Povestea Crăiesei începe în anul 1991, cu două încăperi mici şi o bucătărioară. Deşi mică, fundaţia de dragoste şi prietenie pe care a fost clădită îi permite să crească frumos, cu pragurile bătătorite de oameni dragi care s-au transformat, de-a lungul timpului, în prietenii casei.

Vestea despre colțul de rai dintre munți a circulat repede astfel că, nu după mult timp, am fost nevoiţi să învăţăm limbi străine pentru a ţine pasul cu vizitatorii noştri veniți din toată lumea.

Dar asta nu a fost suficient. Uniți de dragostea pentru munte, oaspeții au continuat să apară. Astfel că și spiritul Crăiesei a înflorit odată cu ei. Au apărut rând pe rând restaurantele, camerele de cabană și vilele.

Astăzi, după trei decenii de la primul oaspete, Crăiasa Munţilor a devenit unul dintre cele mai cunoscute complexe agro-turistice din zona Bran-Moeciu, care pune la dispoziția turiștilor sute de locuri de cazare, toate dotate cu internet, dispuse în vile separate, formate din camere și apartamente care oferă nu doar intimitate, dar și confort.

Vrei sa afli mai multe detalii sau sa faci o rezervare?

Te așteptăm la Moeciu

Te așteptăm la unul dintre cele mai cunoscute complexuri agro-turistice din zona Bran-Moeciu