str.Principală, nr.17, Moeciu de Sus, 507134, Brașov, România

Cerere de rezervare


Va rugam sa retineti ca acest formular este doar o solicitare de rezervare. Veti fi contactat in curand pentru confirmarea rezervarii.

Va multumim pentru ca ati completat acest formular si apasati pe buton pentru a-l trimite. Prin apasarea acestui buton consimtiti ca ati luat la cunostinta de prevederile legii 677/2001 actualizata, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

CRAIASA MUNTILOR SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin acest document in scopuri de gestiune economico-financiara si administrativa, precum si de marketing, reclama si publicitate. Datele dvs. nu vor fi dezvaluite unei terte persoane. Pe viitor, aceste date ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti aceasta, nu apasati pe butonul TRIMITE.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.