str.Principală, nr.17, Moeciu de Sus, 507134, Brașov, România

Cazare pensiune Bran Moeciu – Craiasa Muntilor


OFERTA PASTE 2017

Serbeaza un Paste traditional in inima muntilor

Anul 2017 este special pentru credinciosi, deoarece este martorul unui fenomen rar: ortodocsii si catolicii serbeaza Pastele la aceeasi data – duminica, 16 aprilie 2017.

Pastele marcheaza Invierea Domnului, dar este si sarbatoarea simbolica a renasterii naturii, de aceea cel mai potrivit loc de a celebra aceasta ocazie este cat mai aproape de natura. Si ce loc mai bun pentru a fi martori la inceputul primaverii decat in vaile linistite ale Carpatilor, intre Piatra Craiului si Bucegi.

Culoarul Rucar-Bran s-a bucurat din plin de generozitatea Creatorului. Pentru turistul aflat in cautare de sine, ofera liniste si pisaje care iti taie rasuflarea si care imbie la meditatie; trasee montane pline de provocari pentru pasionatii de drumetii; locuri cu o istorie seculara, pentru cei pasionati de trecutul glorios al Romaniei, dar si pentru amatorii de povesti de groaza.

De Paste, ia parte la obiceiurile pline de veselie ale localnicilor; poti observa cele mai frumoase traditii si poti lua parte la obiceiuri transmise din tata in fiu, pe care locuitorii autentici din Moeciu inca le mai pastreaza.

Pentru Paste 2017, Craiasa Muntilor a pregatit pentru oaspetii sai camera curate, care impletesc traditia cu modernismul. Astfel, camerele se bucura de privelisti minunate, dar si de facilitati moderne, cum ar fi baie proprie, televiziune prin cablu si terase generoase care apropie turistul de natura. De pe masa tradionala de paste nu vor lipsi pasca si ouale rosii, dar nici mancarurile gustoase muntenesti, toate pregatite din ingrediente naturale si locale.

Oferta Paste 2017 Craiasa Muntilor

Daca doresti sa petreci Pastele 2017 la munte, Craiasa muntilor a creat oferte speciale pentru cei care decid sa ii treaca pragul. Oferta difera in functie de unitatea de cazare aleasa, dar si in functie de tipul de masa oferita.

Crăiasa 1

800 Ron 3 nopţi/ persoană /cameră dublă

Crăiasa 2

1500 Ron – zi /11 camere şi un apartament

* Preţul include doar cazare

* Perioada minimă de închiriere este de 3 zile

Crăiasa 3

800 Ron 3 nopţi /persoană/apartament

675 Ron 3 nopţi/persoană /cameră dublă

Crăiasa 4

800 Ron 3 nopţi /persoană/apartament

750 Ron 3 nopţi/persoană /cameră dublă

Crăiasa 5

800 Ron 3 nopţi/ persoană /cameră dublă

Crăiasa Restaurant

600 Ron 3 nopţi/persoană /cameră dublă

PREŢUL INCLUDE:

*Cazare

*Mic dejun şi cină (Bufet Suedez)

*Masă festivă de Paste

TARIF COPII:

*Gratuitate pentru copii cu vârstă între 0-5 ani,fără pat suplimentar,pat suplimentar 90 Ron.

*Copii între 5-12 ani plătesc 175 Ron.

*Copii între 12-15 ani plătesc 225 Ron.

*Copii între 15-18 ani plătesc 60% din preţul pentru adult.

*Adulţii cazaţi în cameră triplă/apartament plătesc 80% din preţul întreg.