str.Principală, nr.17, Moeciu de Sus, 507134, Brașov, România

Evenimente Craiasa Muntilor | Cazari Moeciu de Sus - Brasov


Sarbatorile de iarna (Craciun 2017 si Revelion 2017-2018) in inima Carpatilor.

Desi este marcata de influentele consumeristice din Est, Craciunul este si ramane o mare sarbatoare profund religioasa, care marcheaza, pentru ortodocsii credinciosi, nasterea mantuitorului Iisus Hristos. Ce loc poate fi mai bun pentru a sarbatori acest inceput neprihanit decat vaile linistite ale Carpatilor, intre Piatra Craiului si Bucegi?

Culoarul Rucar-Bran s-a bucurat din plin de generozitatea Creatorului. Pentru turistul aflat in cautare de sine, ofera liniste si pisaje care iti taie rasuflarea si care imbie la meditatie; trasee montane pline de provocari pentru pasionatii de drumetii; locuri cu o istorie seculara, pentru cei pasionati de trecutul glorios al Romaniei, dar si pentru amatorii de povesti de groaza.

Suna acum pentru rezervare

De Craciun 2017, alatura-te localnicilor si descopera obiceiuri pline de veselie, mostenite din strabuni si transmise din generatie in generatie: lasa-ti sufletul sa se umple de acordurile dulci ale colindelor cantate de colindatori autentici, incalzeste-te la gura sobei si rasfata-ti simturile cu bucate proaspete si delicioase, preparate dupa reteta bunicilor.

Momentele memorabile au nevoie de locuri pe masura, astfel complexul nostru vine in intamplinarea dorintelor si nevoilor tale cu sase unitati de cazare diferite. Urmariti calendarul de mai jos pentru a vedea toate evenimentele organizate in cadrul Craiasa Muntilor.

Sarbatoreste trecerea intr-un nou an mai aproape de natura, intr-un peisaj de poveste ai carui locuitori inca mai pastreaza cu sfintenie obiceiuri transmise din tata in fiu. Asigura-te ca Revelionul 2017-2018 te gaseste intr-un loc linistit si feeric, care iti permite sa te relaxezi, dar sa te si bucuri de timpul petrecut alaturi de families au prieteni.

Pentru Revelion 2017-2018, Craiasa Muntilor a pregatit pentru oaspetii sai camera curate, care impletesc traditia cu modernismul. Astfel, camerele se bucura de privelisti minunate, dar si de facilitati moderne, cum ar fi baie proprie, televiziune prin cablu si terase generoase care apropie turistul de natura. Masa dintre ani va fi imbelsugata si va avea si mancaruri gustoase muntenesti, si deserturi pe care le mananci cu ochii, toate pregatite din ingrediente naturale si locale.

Sarbatorile de iarna (Craciun 2017 si Revelion 2017-2018) in inima Carpatilor

Suna acum!
Prezentare video

Noutăți

25
Decembrie
Oferta Craciun 2017

De Craciun 2017, alatura-te localnicilor si descopera obiceiuri pline de veselie [...]

31
Decembrie
Oferta Revelion 2017-2018

Sarbatoreste trecerea intr-un nou an mai aproape de natura[...]