str.Principală, nr.17, Moeciu de Sus, 507134, Brașov, România

Cazare si agrement Moeciu de Sus – Bran | Craiasa Muntilor


Nimic nu este mai relaxant decat o vacanta la munte. Iar vacanta perfecta incepe atunci cand gasesti cazarea ideala.
Si daca vine vorba despre cazare in Moeciu si Bran, trebuie sa stii ca Craiasa Muntilor e pregatita sa raspunda provocarii. Complexul este format din constructii noi, cu camere moderne si spatioase in care sa te simti ca acasa. Cat despre activitatile care te asteapta cand ne treci pragul, hai sa spunem doar atat: nu trebuie sa-ti faci griji ca te-ai putea plictisi!
Acest lucru se datoreaza faptului ca noi iti oferim mai mult decat cazare in Moeciu si Bran; Craiasa Muntilor iti ofera solutii distractive de agrement si de petrecere a timpului, deoarece ne dorim sa tinem monotonia departe de sejurul tau. Astfel, pentru oaspetii care ne trec pragul si doresc sa cunoasca mai bine si sa guste „pe viu” din istoria Transilvaniei, putem reaminti ca in apropierea zonei Bran-Moeciu se afla un monument istoric recunoscut in toata lumea, de o importanta inestimata: Castelul Bran. Acesta este mai cunoscut turistilor dupa denumirea care l-a consacrat: Castelul lui Dracula. In vreme ce castelul este deschis vizitatorilor, nu vei putea innopta acolo. Asa ca, pentru cazare in apropiere de castelul Bran, te asteptam la noi!
Daca esti o fire activa, nu trebuie sa stai pe loc. Avem un teren dedicat unde poti incinge un fotbal cu prietenii. Sau ia-ti de la noi o bicicleta sau niste role si fugi sa admiri natura in voie, departe de galagie si trafic. O ora sau doua, petrecute in inima naturii, te vor relaxa si iti vor incarca bateriile. Iar daca efortul fizic nu e pe placul tau, insa tot ai vrea sa admiri nestingherit minunile pe care le-a facut natura prin aceste parti, atunci sa stii ca ai noroc: iti punem la dispozitie armasari falnici si vanjosi care sa te plimbe cu caruta (sau cu sania – in functie de anotimp) pe unde nici nu-ti imaginai ca vei merge.
Daca vremea nu tine cu tine, avem numeroase activitati de agrement care te vor tine inauntru. Iti poti mentine forma fizica in sala de sport dotata cu echipamente moderne, iar relaxarea de dupa antrenament poate sa te gaseasca in sauna sau in jacuzzi, in Vila Alina. Daca sportul nu e pe placul tau, iti poti incerca indemanarea la biliard sau la ping-pong, in Craiasa 1.
Bineinteles, oferta noastra de cazare in Moeciu si Bran nu este destinata numai familiilor sau grupurilor de prieteni. Daca reprezinti o companie si ai ales Craiasa Muntilor ca loc de cazare in Moeciu sau Bran pentru echipa ta, sa stii ca putem organiza pentru voi activitati precum plimabri cu ATV-ul, meciuri de paintball si numeroase alte activitati specifice pentru team-buildinguri.

Prezentare video